Lac de Bouzey - Camping Club Vosges
 

Ontdek Les Vosges

 

Natuurlijke grootsheid

Via bergen en dalen,in het hart van het massief aan de oevers van de meren en op de bergkammen, aan de voet van de watervallen en over rivieren, vouwen de landschappen hun groene en blauwe schouwspelen open en komen ze tegemoet aan al uw wensen om erop uit te gaan : profiteer volop van dit rustige eilandje in het Regionale Natuurpark van de Ballons des Vosges.
Ons departement biedt u uitgaansmogelijkheden en vrijheid. Te paard of te fiets (VTT) ontdekt u Vogeze boerderijen, etappeherbergen en dorpjes uit de Lotharingen. Voor de watersportliefhebbers worden, met gediplomeerd personeel, regelmatig tochten georganiseerd met kano/kayak en vlot (rafting), of u kunt, op het ritme van de sluizen, in een bootje het kanaal "de l’Est" afzakken.

Daarnaast hebben de Vogezen een rijk en gevarieerd rivieren- en merenbestand (854 waterlopen en 8 grote meren). In het heldere rivierwater vindt u forel, salmonidé, witte vissoorten en andere riviervissen.
 

Epinal


Ontdek de Vozegen, Elzas en Lotharingen ...
kaart van het
gebied
Epinal bevindt zich, als hoofdstad van het departement van de Vogezen, tussen thermale badplaatsen en het massief van de Vogezen.De vestingmuren van het oude fort, het « Imagerie » museum,waarvan de reputatie tijd en grenzen overschrijdt, maar ook het centrum met de vele winkels, getuigen van een belangrijke economische en toeristische activiteit.

Flanerend langs de Moezel, in de laan met een park of in de Roseraie-tuinen, zult u zich vergapen aan de prachtige bloemen-samenstellingen, in grote bloembakken of hangend, die de reputatie van de als één van de bloemrijkste steden van Europa geklasseerde stad bevestigt.

De Basiliek Saint Maurice,de XVIde en XVIIIde eeuwse canoniale huizen,de kasteelruïnes en de middeleeuwse torens van haar stadsmuur, de Musea, het Vogezenplein, de Onze-Lieve- Vrouwekerk in het Cierge en haar grote glas-in-loodraam.
 
 
Reservering
       Promotie
Contact / Toegang
 
Beschikbaarheid
Reservering

Opening
Het hele jaar geopend.
Jaarlijks gesloten van 1 tot 20 januari.

Receptie
Zomer: 8:00 - 12:30 uur en 14:00 - 19:00 uur
Winter: 8:00 - 12:00 uur en 15:00 - 18:00 uur
03.29.82.49.41

Offres Spéciales
Onze speciale aanbiedingen
[Lees Meer +]
Kaart van het gebied
Pays des Vosges
Carte Région Pays des Vosges
kijkt onze
brochure
 
CAMPING CLUB LAC DE BOUZEY | 88390 SANCHEY | Informations et réservations au 03.29.82.49.41 Infos légales - Contact / Accès
Nos partenaires


VACAF Lire les avis du Camping Club Lac de Bouzey