Lac de Bouzey - Camping Club Vosges
 

Activiteiten, vrije tijd en ontdekkingen

 

Ontdek Vosges

Uw onderkomen aan de oever van het Lac de Bouzey plaats u op een ideaal vertrekpunt om de thermale badplaatsen, de Gallo-Romeinse bezienswaardigheden, het massief van de Vogezen,de pittoreske landschappen en dorpjes van de Vogezen en van de Elzas te ontdekken. Beroemd zijn Epinal, beeldprent museum, en Nancy met haar Stanislas plein..

De regio telt veel attractieparken en biedt u plezierige en avontuurlijke dagen aan. Het is leuk om een ambachtelijke klompenmaker of de meester confiseur, die de beroemde snoepjes van de Vogezen op ambachtelijke wijze maakt, aan het werk te zien.

Niet ver hier vandaan zal de natuur u met haar dierenparken, de berg met apen, de jacht op adelaars, het opvangcentrum van ooievaars en otters, de vogelschuur en de vlindertuin bekoren. Het Beeldstadje (Cité de l’image) in Epinal, het Automobielmuseum, het Treinstadje (Cité du train), de Bioscope en andere ecomusea laten u verschillende eeuwen van geschiedenis en tradities beleven.
 

Adem de Vogezzen iin…

Liefhebbers van uitdagende gewaarwordingen worden in het programma -met op 10 min van de camping georganiseerde uitstapjes - niet vergeten :avonturenpark (boomtakhangen), beklimming, tennis, karting, bowling, laser-game… De iets rustigere kunnen golf spelen of paardrijden. En na de inspanning is er verfrissing … de indrukwekkende etablissementen van de thermale, badplaatsen geven u ontspanning -en welzijnsverzorging. Massages, hydrotherapie en kuren om weer fit te worden, zijn door onze partners voorzien die u ook met plezier in de Gallo- Romeinse geschiedenis van de badplaatsen zullen inwijden.

Ontdek de Vozegen, Elzas en Lotharingen ...
kaart van het
gebied
 

Wintersports

De skistations, Gerardmer een La Bresse, met hun moderne infrastructuur, verwelkomen skiërs van elkniveau.

De sportschoenen maken plaats voor sneeuwraquettes of langlaufskis voor tochten onder de besneeuwde dennenbomen

Ontdek de Vozegen, Elzas en Lotharingen ...
kaart van het
gebied
 
Reservering
        Promotie
Contact / Toegang
 
Beschikbaarheid
Reservering

Opening
Het hele jaar geopend.
Jaarlijks gesloten van 1 tot 20 januari.

Receptie
Zomer: 8:00 - 12:30 uur en 14:00 - 19:00 uur
Winter: 8:00 - 12:00 uur en 15:00 - 18:00 uur
03.29.82.49.41

Offres Spéciales
Onze speciale aanbiedingen
[Lees Meer +]
Kaart van het gebied
Pays des Vosges
Carte Région Pays des Vosges
kijkt onze
brochure
 
CAMPING CLUB LAC DE BOUZEY | 88390 SANCHEY | Informations et réservations au 03.29.82.49.41 Infos légales - Contact / Accès
Nos partenaires


VACAF Lire les avis du Camping Club Lac de Bouzey