Lac de Bouzey - Camping Club Vosges
 

Rondom hett watterr, geheell om hett watterr heen …

 

Zwembad

Soms is het zomers erg warm in de Vogezen en ons zwembad met milde, afgeronde vormen zal u aangename gewaarwordingen van koelte bezorgen. De met ligstoelen én een relaxplek rond de waterruimte uitgeruste solariumterrassen nodigen u uit om uit te rusten.

Voor kinderen is er een gereserveerde ruimte in een pierenbadje waar hun gespetter en gelach uw rust niet zal verstoren. Wij stellen klerenkastjes en sanitaire voorzieningen bij de ingang van de zwembad-zone tot uw beschikking.

Overdag wordt de zwembadruimte vaak gebruikt voor animatiesspelletjes en ‘s avonds voor thema-avonden. In het hoogseizoen zijn er twee à drie keer per week avondopeningen geprogrammeerd.


Ontdek de Vozegen, Elzas en Lotharingen ...
kaart van het
gebied
 

Meer van Bouzey

Zin om te bewegen ? Behoefte aan grote ruimtes ? Laat ons zwembad links liggen, sla snel een pareo om en enkele meters verderop,overheerst de camping het meer van Bouzey Ingerichte stranden,watervlak van 130 ha, dit meer is een plek van vrijetijdsbesteding en ontspanning.

Een clubanimator is ter plekke om u talloze activiteiten aan te bieden :kano kajak,waterfiets, surfplank, deriveur-boot, waterspelen. Ook is het meer van Bouzey een door vissers op prijs gestelde plek en een klein paradijs voor vogelkenners.

De fauna blijft er aanwezig vanwege de grote oppervlakte van dit watervlak, waar de helft van de waterkanten bebost is. Het is ook een doortrekpunt van talloze, migrant vogels.
 
 
Reservering
          Promotie
Contact / Toegang
 
Beschikbaarheid
Reservering

Opening
Het hele jaar geopend.
Jaarlijks gesloten van 1 tot 20 januari.

Receptie
Zomer: 8:00 - 12:30 uur en 14:00 - 19:00 uur
Winter: 8:00 - 12:00 uur en 15:00 - 18:00 uur
03.29.82.49.41

Offres Spéciales
Onze speciale aanbiedingen
[Lees Meer +]
Kaart van het gebied
Pays des Vosges
Carte Région Pays des Vosges
kijkt onze
brochure
 
CAMPING CLUB LAC DE BOUZEY | 88390 SANCHEY | Informations et réservations au 03.29.82.49.41 Infos légales - Contact / Accès
Nos partenaires


VACAF Lire les avis du Camping Club Lac de Bouzey